Ring oss! 08-5000 70 55 info@startabutik.se

Frakt och logistik

Lägg inte ner tid på att kopiera data till din fraktleverantör. Systemet löser det automatiskt och skickar kollinummer till din kund.

Direktutskrift av frakt- och packsedlar

Skriv ut alla order enkelt. På samma sida väljer du vilket fraktsätt och vilken leverantör som ska användas. Fraktsedlarna skrivs ut direkt på din skrivare och kollinummer skickas till din kund.

Direktutskrift frakt
Fraktbolag

Identifiering av fraktsätt och fraktleverantör

Lägg in dina kriterier för val av fraktleverantör. Ställ exempelvis in att alla order under ett kilogram som inte betalas med postförskott skickas med Posten brev. Andra order skickas med Shenker Privpak om de inte går till utlandet då DHL ska användas. Systemet kommer ihåg fraktsätten och förmarkerar och skriver ut automatiskt.

Automatiskt kolli-id

Automatiskt kolli-id

När paketet har gått till Posten skickas ett kollinummer till din kund. Kunden kan direkt i butiken eller på fraktbolagets hemsida följa paketet i realtid. På ordersidan i admin kan du följa varje paket separat och se var det befinner sig.

Välj fraktsätt

Låt dina kunder välja fraktbolag, aviseringsmetod och fraktsätt

Lägg upp olika fraktsätt i din webbutik så att dina kunder själva kan välja hur dem vill få sitt paket. Butiken skriver automatiskt ut fraktsedlar för alla Postens, DHLs och Schenkers tjänster. Vi hjälper dig med alla inställningar.

Automatisk fraktkostnad

Automatisk fraktkostnad

Systemet räknar ut fraktkostnaden. Välj om fraktpriset för respektive fraktsätt skall styras per vikt, pris eller geografisk placering. Ange olika vikter för skrymmande paket. Om du önskar leverera fraktfritt över ett visst belopp så går detta också att ställa in.

Söker du något inom logistik som vi inte tar upp här? Klicka här för att fråga oss direkt.