Ring oss! 08-5000 70 55 info@startabutik.se

Avancerad koppling till ditt affärssystem

Förenkla arbetet för dig själv och dina anställda. Entreprenör e-handel™ har redan färdiga kopplingar mot de största affärssystemen.

Koppling till bokföringsprogram

Startabutik API

Använder du Pyramid, Mamut, Hogia, E-conomic, Fortnox eller ett annat system så kan du antingen själv programmera en koppling till din webbutik eller låta oss hjälpa dig.

Läs mer om vårt API här

Visma SPCS

Visma SPCS

I Sveriges mest använda bokföring- och faktureringsprogram kan du hantera dina fakturor och bokföring i ett och samma program. Du använder programmet lokalt på datorn och behöver inte vara uppkopplad för att kunna sköta din administration.:

För att använda SPCS mot din webbutik behöver du köpa SPCS Integration samt inneha SPCS Administration 1000 eller över.

Specter SBM

Specter

Specters affärssystem är internetbaserat, precis som din webbutik. Alla kunder, order och produkter förs över till ditt bokföringsprogram i realtid. I Specters system hanterar du effektivt leveranser, returer, lagerhållning och all administration. Specter har också en internetbaserad butikskassa för fysiska butiker. Använd denna och ditt lagersaldo är alltid uppdaterat i webbutiken.

Hjälp att välja

Vi hjälper dig att få kontakt med rätt personer på respektive bolag så att du kan beskriva dina behov och ställa dina frågor. Kontakta oss genom formuläret till höger så hjälper vi dig med den första vägledningen för en integrerad bokföring.