Ring oss! 08-5000 70 55 info@startabutik.se

Starta webbshop idag!

När du vill starta webbshop på internet är Startabutik rätt partner för dig. Vår egna webbshop Entreprenör e-handel™ är en avancerad webbshopsplatform som ger din verksamhet bästa möjliga start på internet.

Förverkliga din dröm med en webbshop

E-handelsplatformen Entreprenör e-handel™ är en kraftfull e-handelslösning perfekt för dig som vill avancera din e-handel och ta din webbshop till nya höjder. Genom att starta med flexibla funktioner, optimerade flöden och ett enkelt användargränssnitt får din butik nytt liv eftersom det går snabbare att arbeta i.

 • Säljande design

  Designa som du vill

  E-handelsplatformen Entreprenör E-handel™ har ett unikt designssystem. Du är fri att ändra allt när det kommer till hur din butik ska se ut och bestämmer själv hur du vill bygga webbshoppen. Vi kan hjälpa dig med en säljande design till din webbshop om du vill. Läs mer om säljande design här »

 • Starta redan idag!

  Expandera din webbshop vid behov

  Oavsett storleken på din butik finns det ofta behov av speciell funktionalitet. Vi anpassar funktionalitet till er verksamhet och era rutiner. I administration styr ni er önskade funktionalitet och hur den ska fungera.

 • Tänk på användarvänligheten när du startar webbshop

  Användbarhet i fokus

  Hur enkel din shop är att använda kommer att inverka på din försäljning. Det är viktigt att din webbshop fungerar i alla webbläsare, att den inger förtroende och att köpet går smidigt hela vägen. Du kan själv påverka hur din webbshops kassa fungerar och vilka uppgifter din kund måste fylla i.

 • Startabutik API

  Koppla webbutiken till andra system

  Entreprenör e-handel™ har ett avancerat verktyg för att kunna integreras mot andra system (sk. API). Vi har både färdiga kopplingar och möjligheter att hjälpa dig att integrera din webshop mot egenprogrammerade eller köpta system.

 • Mät, analysera och optimera

  Mät, analysera och optimera

  Vi vet att din e-handel står och faller med din webbutiks ständiga utveckling. För att webbshopen skall kunna utvecklas krävs mätning och analys av dina besökare. I vår webbshopsplatform finns de verktyg du behöver för att klara detta. Läs mer om statistik här »

 • Enkel logistik i din webbshop

  Enkel logistik

  Låt inte logistiken bli ett hinder. Din kommande webbshop är kopplad till alla stora fraktbolag. Dina kunder får SMS-, E-post- eller brevavisering när du skickar ordern. Systemet räknar själv ut dina fraktpriser för respektive leverantör. Läs mer om frakt och logistik »

Beställ Mer information